Savanoriai - fotoreporteriai apie Savanorystės savaitę

  • Paskelbė : Natalija Solden
  • Paskelbta: 2023-12-12
  • Kategorija: Aktualijos

Pirmadienis, 2023 12 04
,,Pirma diena, visi tik pratinasi prie darbo ir nieko ypatingo nevyksta. Tik  neįprasta matyti tiek daug budėtojų" ( M.Semionov, S.Jonaitis, IIIb)
,,Savanoriai budėjo mokyklos koridoriuose ir valgykloje, žaidė su pradinių klasių mokiniais  ir padėjo  mokytojams.’’( A.Petrušenka, J.Khaladzinskaja,  IIIc )
--------------------------------
Antradienis, 2023 12 05
,,Šiandien jau antra savanorystės diena, mokiniai patenkini ir jau kiek pripratę prie savanorių, o savanoriai prie savo pareigų. Be to, šiandien 2 aukšte galima buvo stebėti mokyklos šokėjų grupės pasirodymą." (M.Semionov, S.Jonaitis, IIIb)

,, Mokiniai savanoriavo, budėjo ir prižiūrėjo  tvarką koridoriuose ir valgykloje, padėjo  pradinių klasių mokytojams. Buvo ką veikti  -juk švenčiamas  mokyklos gimtadienis.’’ - (A.Petrušenko, J.Khaladzinskaja,  IIIc)
-----------------------------------
Trečiadienis, 2023 12 06
,, 5 f kl. mokiniai,  pasilikę po pamokų, tvarkė savo kabinetą. Kitų klasių mokiniai kabinetų duris papuošė  savanorystės savaitės progai nupieštais plakatais." (M. Semionov, S.Jonaitis, IIIb)

,,Šiandien savanoriai žaidė su pradinių klasių mokiniais, padėjo  mokytojams.Klasės valandėlės metu mokiniai pasakojo  mūsų gimnazijos istoriją, per pertraukas jie budėjo ir prižiūrėjo  tvarką koridoriuose ir valgykloje.’’( A.Petrušenko, J.Khaladzinskaja,  IIIc).
-----------------------------------
Ketvirtadienis, 2023 12 07
,,Savanorystės savaitė po truputį artinasi prie pabaigos. 5f klasės mokiniai ir šiandien savanoriavo, bet tvarkėsi jau ne kabinete, o koridoriuje. Be to, šiandien galėjote pamatyti dar daugiau savanorystės savaitės proga nupieštų plakatų." (M. Semionov, S. Jonaitis, IIIb).
,,Šiandien mes ėmėm interviu iš pradinių klasių mokinių ir mokytojų. Taip pat savanoriai puošė mokyklą Kalėdoms, budėtojai prižiūrėjo tvarką koridoriuose ir valgykloje, žaidė su pradinių klasių mokiniais.’’ (A. Petrušenko, J.Khaladzinskaja,  IIIc).
-----------------------------------------
Penktadienis, 2023 12 08
 ,,Štai atėjo paskutinė savanorystės savaitės diena. Kai kuriems patiko tokia nauja patirtis, kai kuriems,deja,  nelabai. Kaip bebūtu, turime nepamiršti, kad savanoriavimas padeda geriau pažinti pasaulį, kitus žmones bei save. Visiems linkime  geros nuotaikos ir sėkmės." ( M.Semionov, S.Jonaitis, IIIb).


,,Šiandien, paskutinę savanorystės savaitės dieną, savanoriai budėjo koridoriuose ir valgykloje, žaidė su pradinių klasių mokiniais, tvarkė klases ir padėjo  mokytojams. Imdami nterviu  paklausėme mokytojų nuomonės apie savanorių veiklą. Tiek jų, tiek mūsų manymu,  ši savaitė buvo labai produktyvi ir naudinga.’’ (A.Petrušenko, J.Khaladzinskaja, IIIc).
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos