Saugaus eismo projektas: „Aš esu atsakingas eismo dalyvis”

  • Paskelbė : Natalija Solden
  • Paskelbta: 2024-03-04
  • Kategorija: Aktualijos

Gatvėse labai svarbu jaustis saugiai. Norint, kad vaikai mokytųsi kelių eismo taisyklių, ugdytųsi atsakomybę už savo veiksmus gatvėje ir būtų saugūs bei drausmingi kelyje, Vilniaus „Santaros” gimnazijoje vasario mėnesį buvo vykdomas pradinio ugdymo saugaus eismo projektas „Aš esu atsakingas eismo dalyvis”.

Projekto organizatorė  pradinio ugdymo mokytoja Olga Borkovska pakvietė visas pradinių  klasių mokytojas ir mokinius dalyvauti šiame projekte. Pradinių klasių mokiniai su  pagrindiniais saugaus eismo reikalavimais buvo supažindinti pamokų metu. Mokytojos klasėse su savo mokiniais  kalbėjosi, diskutavo  šia tema, organizavo įvairią pažintinę - kūrybinę veiklą. Tam, kad mokiniai geriau įsimintų ir lavintų savo dėmesį bei orientaciją erdvėje, buvo nuspręsta pakabinti pagrindinius kelio ženklus ant mokyklos sienų tam skirtose vietose.

Smagu, kad į šią veiklą noriai įsitraukė visi mokiniai. Kiekvienas bandė sukurti savo - neegzistuojantį-  kelio ženklą. Projekto pabaigoje vyko piešinių paroda. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos