Projektas "Vilniaus mozaika". Ornitologinė edukacija Bernardinų sode

Spalio 28 d. 8 c kl.mokiniai dalyvavo projekto  ,,Vilniaus mozaika" edukacinėje išvykoje  Bernardinų sode su ornitologu G.Petkumi. Keletas mokinių atsiliepimų apie išvyką:

"Edukacinė pamoka buvo labai įdomi, todėl man ir patiko.Joje mes sužinojome daug įdomių faktų apie paukščius. Pavyzdžiui, sužinojome, kad varnos, balandžiai ir žvirbliai labai protingi paukščiai. Varna moka linksmintis, o tai rodo aukštą intelektą, balandžiai geba skaičiuoti ir skirti meno kūrinius, o žvirbliai išmoko atidarinėti oro uosto duris, kad patektų į vidų. Ekskursija man labai patiko".(Gleb Oleinik)

"Man labai patiko edukacinė pamoka Bernardinų sode. Mums daug pasakojo apie paukščius, jų gyvenimą. Sužinojau daug naudingos informacijos". (Laura Bachovaitė)

"Mus lydėjo ornitologas ir pasakojo daug įdomių dalykų apie paukščius. Pavyzdžiui, sužinojau, kad varnos yra labai protingi paukščiai, nors ir erzina. Pasivaikščiojimo metu kelis kartus klausėmės skirtingų paukščių balsų ir bandėme spėti, koks tai paukštis. Edukacija buvo naudinga". ( Anna Abramenka)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos