Edukacinė kelionė į Klaipėdą

  • Paskelbė : Natalija Solden
  • Paskelbta: 2021-11-08
  • Kategorija: Renginiai

9 b ir 9 c klasių mokiniai (kl. auklėtojos Vitalija Airinė ir Tatjana Bruskina) dalyvavo edukacinėje išvykoje į Klaipėdos miestą. Nors darbo diena buvo nelengva (nuo 5.30 iki 23.00), bet pilna gerų įspūdžių. 

Mokiniai daug sužinojo iš gido, vaikščiodami miesto centro gatvėmis, su malonumu mėgavosi  vaizdais plaukdami keltu. Įspūdingiausios akimirkos  laukė Jūrų muziejuje - neeiliniai eksponatai, edukacinė programa  ,,Jūra ir Lietuva”, kurios metu naudodami planšetes mokiniai tyrinėjo  ekspoziciją ir ieškojo atsakymų į klausimus,  bei magiškas delfinų ir jūrų liūtų šou.

Devintokai  džiaugėsi  ir maloniu  pasivaikščiojimu prie jūros, ir skaniais  pietumis  kavinėje, kurie buvo užsakyti iš anksto, ir galimyb pabūti kartu.

“Šiandien mes labai smagiai ir linksmai praleidome laiką Klaipėdoje. Buvo labai įdomi ekskursija po miestą ir muziejuje. Man taip pat labai patiko delfinai ir jų pasirodymas” (Kira,  9 c)

"Ekskursija nebloga, padėjo  suartėti su klase ir sužinoti ką nors naujo” (Serafim, 9 b)

"Buvo įdomu ir smagu. Tokių renginių norėčiau daugiau” (Darja, 9 b)

"Ekskursija mums labai patiko. Programa buvo gerai ir įdomiai suplanuota” (Julia, Oleg, 9 b)

 "Ekskursija patiko, nes buvo įdomi programa, draugiška kompanija. Labiausiai mums patiko delfinų ir jūrų liūtu pasirodymas. Laikas prabėgo greitai. Gaila, kad  gidas tyliai kalbėjo” (Timofej, 9 b ir Evelina, 9 c)

"Ekskursija buvo labai įdomi. Buvo daug veiklų. Gaila, kad buvo mažai informacijos  apie Klaipėdą ir jos istoriją” (Aliona, 9 c)

"Ekskursijoje buvo daug įdomių veiklų” (Nikol, 9 b)

"Ekskursija į Klaipėdą pavyko puikiai, man labai patiko. Labiausiai įsiminė  pasirodymas su delfinais ir jūrų liūtais.Taip pat buvo malonu vėl apsilankyti prie  jūros” (Katryna, 9 b)

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos