„Lietuvos Junior Achievement“ kalėdinė mugė

  • Paskelbė : Natalija Solden
  • Paskelbta: 2021-12-17
  • Kategorija: Aktualijos

Gruodžio 11 dieną „Litexpo" kongresų ir parodų rūmuose vyko tradicinė „Lietuvos Junior Achievement" kalėdinė mugė. Joje mokomosios bendrovės, dalyvaujančios „accelerator_x" programoje, pirmą kartą šiais mokslo metais pristatė savo sukurtas paslaugas ir produktus. „Litexpo" lankytojų laukė geriausių 130 jaunųjų bendrovių – beveik 400 mokinių.
„Moksleiviai pasirodė puikiai — iš komisijos, vertinusios jaunąsias bendroves, sulaukėme daug teigiamų atsiliepimų. Buvo akivaizdu, kad moksleiviai atsakingai pasiruošė eXpo, efektyviai pristatė savo bendrovių veiklą.
Džiaugiamės, jog šiemet „accelerator_x" programoje dalyvauja daugiau nei 3000 mokinių, kurie stiprina XXI amžiui labai reikalingas kompetencijas - tai antreprenerystė, kūrybiškumas, kritinis mąstymas."
Tarp jų ir mūsų Vilniaus ,,Santaros" gimnazijos IV gimnazijos klasės mokinių  bendrovės SPOT ir Lediodukas, kuriuos paruošė ir palydėjo ekonomikos ir verslumo mokytoja Jelena Kustova. Mokytojai buvo įteikta padėka nuo Inovacijų ir ekonomikos ministrės Aušrinės Armonaitės, Verslios Lietuvos vadovės Dainos Kleponės ir „Lietuvos Junior Achievement" vadovės Andželikos Rusteikienės už dalyvavimą „accelerator_x" programoje.
„Esame itin dėkingi mokytojams, kurie skiria savo laiką antreprenerystės ugdymui. Ačiū, kad padedate moksleiviams atskleisti savo potencialą verslumo srityje",- sakė Andželika Rusteikienė.
Keletas  akimirkų iš kalėdinės mugės  „Kalėdos grįžta – expo 2021“:
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos