Dalyvaujame projekte ,,Vilniaus mozaika“ - ,,Gyvieji paveikslai“

Kovo 24 d. 8 c kl. mokiniai su klasės auklėtoja ir lietuvių kalbos mokytoja dalyvavo edukacinėje pamokoje Nacionalinėje dailės galerijoje ,,Gyvieji paveikslai“. Keletas mokinių atsiliepimų.

,,Dalyvavau edukacinėje pamokoje ,,Gyvieji paveikslai“. Pamokoje sužinojau daugiau apie meno kryptis, autorius, paveikslus. Man patiko ruošti paveikslo pristatymą, aptarinėti, kaip turėtų atrodyti pristatymas. Norėčiau ir ateityje dalyvauti tokiose pamokose“. (Glebas)

,,Man labai patiko šita edukacinė pamoka. Tai buvo labai įdomi patirtis. Norėčiau, kad ateityje tokių pamokų būtų daugiau. Man patiko ,,vaidinti“ paveikslus ir bendradarbiauti su bendraklasiais“.  (Ilja)

,,Man patiko kurti scenas. Taip pat buvo įdomu sužinoti, kokią muziką mokiniai parinko. Tikiu, kad tokie darbai padeda žmonėms išmokti dirbti grupėje, bendradarbiauti“ .

,,Man patiko tokia edukacinė pamoka. Tai buvo neįprasta ir įdomu. Buvo įdomu suvaidinti paveikslą, parinkti spalvas, muziką. Mes visi daug juokėmės. Ir gidas buvo labai malonus ir atviras. Ačiū už tokią pamoką.“ (Jekaterina)

"Iš pradžių jaučiausi nelabai jaukiai. O kai patekau į grupę su bendraklasiais, su kuriais mažai bendrauju, išvis pasimečiau. Kai pradėjome rinktis paveikslą, ieškoti rekvizito, vaidinti, supratau, kad viskas bus gerai, kad galima linksmai praleisti laiką.“ (Violeta)

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos