SMART komanda

9 b klasės mokiniai programoje ,,SMART komanda’’, kurią organizuoja inovatyvaus moksleivių papildomo ugdymo tinklas,  dalyvavo pirmą kartą .

Moksleiviai buvo telkiami į komandas po 4-5 asmenis, kuriose per interaktyvius žaidimus geriau pažino vienas kitą, mokėsi dirbti komandoje bei kūrybiškai spręsti užduotis - kūrė pasirinkto skaitmeninio produkto (kompiuterinės programėlės) prototipą - nuo idėjos generavimo iki viešo prototipo pristatymo bei kitų ir savo darbo įvertinimo - refleksijos.

Visų veiklų metu moksleiviai buvo skatinami bendradarbiauti  bei spręsti konfliktus.

"Interaktyvi diena patobulino klasės komandinį darbą, pamokė gilintis į užduoties esmę ir ieškoti naujų sprendimo būdų. Užduotys buvo įdomios ir pakankamai lengvos. Galbūt norėjosi  daugiau aktyviu veiklų, bet man patiko." ( N.C.)

"Man patiko šios dienos edukacinė pamoka. Buvo įdomu dirbti su naujomis programomis, žaisti su siūlais ir rankomis. Buvo sunku padaryti pristatymą dėl techninių problemų su mūsų planšete, bet mes tai padarėme. Manau, kad tai būtų galima padaryti per trumpesnį laiką, o ne per visą  dieną.Tikiuosi, kad tokių pamokų bus daugiau" (J.V.)

"…buvo daug įdomių užduočių.Ypač įsiminė darbas grupėse, įgijau daug patirties.Išmokau daug naujų reikalingų terminų. Išmokau imtis iniciatyvos komandiniame darbe.Tikiuosi,kad  ateityje turėsime daugiau tokių įdomių ir informatyvių pamokų." ( K.M.)

"Man patiko dirbti komandoje, suprasti savo klaidas. Supratau, kad prieš ką nors  darant pirmiausia  reikia būti atsargiam ir peržvelgti klausimus, o tik tada atlikti testą." (D.M.)

"Buvo labai įdomu ir smagu. Sužinojau daug naujų dalykų, pavyzdžiui: kas yra inovacijos. Buvo įdomu dirbti komandoje." ( I. J.)

"Man labai patiko edukacinės pamokos. Ypač Kahoot žaidimai ir eksperimentuoti su siūlais. Vienintelis dalykas, kuris man nepatiko, buvo skaityti ir analizuoti visus atsakymus į trumpus klausimus. Supratau, kad užduotis reikia skaityti labai atidžiai, pasimokiau  dirbti grupėse. Tikiuosi, kad tokių pamokų bus daugiau." ( O. S.)

"Šiandien buvo neįprasta diena, kai reikėjo daugiau bendrauti su bendraklasiais, darbo procese iš jų išmokti ko nors naujo. Šiandien visi buvo  priversti  padirbėti." ( S. K.)

"Man viskas patiko, buvo labai smagu ir įdomu. Vertinčiau 9 iš 10." (D.R.)

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos