Projektas "Vilniaus mozaika". Teatrinė edukacija Radvilų rūmuose

  • Paskelbė : Natalija Solden
  • Paskelbta: 2021-11-08
  • Kategorija: Renginiai

Mūsų mokyklos mokiniai ir toliau sėkmingai dalyvauja ilgalaikiame integruotame projekte su Rusų kultūros centru „Vilniaus mozaika“. Spalio 28 d. Radvilų rūmuose teatrinėje edukacijoje su režisiere V. Lipskyte šįkart apsilankė 10 a kl. mokiniai, jų auklėtoja S.Juknevičienė ir lietuvių kalbos mokytojos.

Mokinių atsiliepimai apie pamoką:

"Man labai patiko tokio formato pamoka. Visada smagu daugiau sužinoti apie meną. Tikiuosi daugiau tokių pamokų‘‘. (Michail)

"Tai buvo labai įdomi patirtis - pažvelgti į paveikslą iš kitos perspektyvos, įsigilinti ir pabandyti atrasti ką nors  naujo, o vėliau patiems  sukurti iš to „gyvą“ meną Visi jautėmės menininkais   ir šitas jausmas ilgai išliko mūsų mintyse‘‘. (Sofija)

"Man labai patiko paroda „Protesto menas: sovietmečio nepaklusnieji“. Tai buvo pati naudingiausia ekskursija. Gidai paprastais pavyzdžiais atkleidė labai svarbias gyvenimo tiesas ir idėjas‘‘. (Martinas)

"Reikėjo mąstyti ir logiškai, ir kūrybiškai, bendrauti su klasės draugais , kad pristatytume  savo idėją‘‘. (Artiom)

"Man labai patiko paroda „Protesto menas: sovietmečio nepaklusnieji“. Organizatoriai mums davė kūrybinę užduotį, o mes tyrinėdami paveikslus ir galvodami, kaip įgyvendinti grupės sumanymus , supratom, kaip autorius jautėsi ir kaip jis norėjo, kad jaustųsi žmonės, žiūrėdami į jo paveikslą.“ (Maksim)

"Informacija pateikta šiuolaikiškai, todėl mums suprantama ir prieinama. Tokios pamokos ugdo vaizduotę‘‘.(Vanesa)

"Tai buvo labai gera ir smagi patirtis. Mes galvojome apie meną, improvizavome ir daug juokėmės‘‘. (Roman)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos